![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 8 Регистриран: 19-July 07 Град: Карнобат Потребител N: 2232 ![]() |
Ами здравейте.
![]() Любими занимания са ми да слушам музика, да пуша и да излизам с приятели. Друга страст са ми готините мъже и искам да намера човека, с който ще прекараме заедно и щастливо дните си до края. Надявам се да намеря готини хора във форума и да приемете моята скромна личност. -------------------- Everything I do I do it for you...
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Цитат ^ Това и на мене ще ми бъде интересно. Какво очакваш от един мъж, когато си на 18. Като не загърбваме опита ти от първата,втората и третата ти любов. Да е мъж като за начало. Иначе как младежите да стават мъже, когато младите жени не очакват нищо от тях? Неслучайно има явен негативизъм срещу мъжете между 20 и 30. Жените нищо не очакват от тях преди това, не им се и доверяват и те стават мамини синчета, егоистични и чакащи салатата и кой да им пере гащите. Защото жените ве нямат нужда от мъже. А като им дойде нуждата на 25, нямало свестен мъж... Много съм сериозен между другото. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
Цитат ^ Това и на мене ще ми бъде интересно. Какво очакваш от един мъж, когато си на 18. Като не загърбваме опита ти от първата,втората и третата ти любов. Да е мъж като за начало. Иначе как младежите да стават мъже, когато младите жени не очакват нищо от тях? Неслучайно има явен негативизъм срещу мъжете между 20 и 30. Жените нищо не очакват от тях преди това, не им се и доверяват и те стават мамини синчета, егоистични и чакащи салатата и кой да им пере гащите. Защото жените ве нямат нужда от мъже. А като им дойде нуждата на 25, нямало свестен мъж... Много съм сериозен между другото. Според тебе сички ли незнаят какво искат? -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 08:41 PM |