Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
> Making money!, Quo Vadis Соната Арктика?
SteelDragon
коментар Jul 25 2007, 01:18 PM
Коментар #1

Прослушващ метъл
**

Група: Потребители
Коментари: 155
Регистриран: 24-July 06
Град: София
Потребител N: 1474

Нека говорим за развлекателната индустрия. Пътищата по които върви и ние я следваме. Май метълът от живописна пътечка в планинаната се превърна в 3000 мили прав път в пустинята, по които караш заспал с тухла подпряла педала на газта. За какво ви говоря? Соната Арктика - една от любимите ми групи, са тръгнали да правят игра. След този албум, който прилича на поредната 98 тава на Хулио Иглесиас, са тръгнали да правят игра. Постапокалиптично йекшан РПГ подобно на фолаут и диабло. Като играемите герои ще са хубостниците от групата, създадени по свой образ и подобие. И звук с музика и глас smile.gif Играта изглежда доболно бездарно направена, от никому неизвестна компания, чуето име дори не запомних. Отваратително грозна, предстатям си колко оригинален ще е сюжета. Но сигурно ще издои кинти от лудите и японски фенове, като същевременно ги отегчава до смърт пред екрана. Който се интересува повече да пусне един гоогъл за "Winterheart`s Guild Game". На мен не ми се пише повече за тва.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Отговори
Wolfheart
коментар Jul 25 2007, 05:49 PM
Коментар #2

Я свободен

Група: Приятели
Коментари: 4327
Регистриран: 16-March 04
Потребител N: 429

Чудя се какво толкова се напрягате. Фенове са решили да направят игра с физиономиите на пичовете от SA. Като гледам това им е дебютната игра. Графиката би направила впечатление преди 7-8 години. Енджина също е с доста ограничени възможности. Ако искат да пробият на пазара трябва доста да стегнат енджина и графиката. Или да използват готов енджин.

--------------------

Broken hearts are for assholes!
Go to the top of the page

+Quote Post

Пишете в тази тема

Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 23rd July 2025 - 10:05 PM