![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 3 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1723 ![]() |
Искам да си купя МР3 плеър...
Спрял съм се на следните 3 модела: PRIVILEG AD-9618 PRIVILEG AD-9611 PRIVILEG AD-9615 Има ли някой де е ползвал нещо такова, да каже струва ли... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
Знам че Самсунг имат готини модели за нормални пари. Знам че сони си вървят с някакви софтуери с които ти правят труден живота, както и иподите. Последните обаче са по-популярни и имат някакви форми на алтернатива. Имал съм от българските Diva, от най-първите - квадратните, не че го препоръчвам, но излезна просто железен, изпускал съм ог от над 2 метра, ползвал съм го над 3 години и имам навика да човъркам копчетата често, никакви проблеми не съм имал с него. Новите модели на Дейзи не знам как са с качеството, но този беше супер. Останалите noname се правят масово от китайски ОЕМ производители за хиляди фирмички, които само си лепкат марката отгоре.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 12:11 AM |