![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 42 Регистриран: 28-July 07 Град: не знам? Потребител N: 2256 ![]() |
добро ви утро, честита нова година и приятно зимно слънцестоене от мене... ъм... крещят ми Яна, на 14 от София, най-често ще ме намерите по кръчмите или по пейките с биричка в ръка пеейки разни пиянски песнички...
ии здравейте ![]() -------------------- Wait for me in thе mountains, haunt for me in the winds
Wait for me in the land where nothing lives Until the day I have found revenge, I will feed my sword Until my heart is cold, every breath of mine is yours |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 42 Регистриран: 28-July 07 Град: не знам? Потребител N: 2256 ![]() |
абееее ако ви се чете триста реда изброявания...
Helloween, Manowar, Iron Maiden, Hammerfall, Sabaton, Ensiferum, Kamelot, Blind Guardian, Iced Earth, Anathema, Lacuna Coil, Sirenia, Tristania, Epica, Leaves' eyes, Within Temptation, Nightwish, Crematory, Morgana Lefay, Draconian, Deathstars, Poisonblack, Theatre Of Tragedy, Elvening, Nanowar of Steel... -------------------- Wait for me in thе mountains, haunt for me in the winds
Wait for me in the land where nothing lives Until the day I have found revenge, I will feed my sword Until my heart is cold, every breath of mine is yours |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
абееее ако ви се чете триста реда изброявания...
Мерси за информацията..няма да питам повече ,че току си ме набила ![]() ![]() ![]() Бах -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 07:45 PM |