![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 58 Регистриран: 28-July 07 Потребител N: 2255 ![]() |
Вчера по стечение на обстоятелствата се ''озовах'' на форумна среща на този форум и беше идеален повод да се регистрирам. Като гледам, доста познати хора има тук, така че най-вероятно знаят що за същество съм и няма да изпадам в подробности с представянето.
Казвам се Искра.На 18 години съм, oт София, но уча и живея (поне още следващите 6 месеца) във Финландия, като в момента ваканция в България, на която се радвам изцяло както мога. ![]() TYK мисля,че се вижда най-добре какво слушам и кои са ми любимите групи. Друго с което се занимавам, когато имам време и не ме мързи - рисувам, а напоследък все повече снимам. ![]() Това за сега. Ако има въпроси и разни други такива, вие сте. ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Здрасти
![]() ![]() Дано да ти бъде интересно ![]() EDIT: Абе аз така и не разбрах кога и как ги провеждате тея срещи ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 10:53 AM |