![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 24-January 04 Град: Shadow Zone Потребител N: 375 ![]() |
Така винаги ми е било интересно вярва метъл братството Бога Дявола и тям подобни простотии.Съществуват ли тея кпеленца или просто някой болен мозък се е чудил как или кой да му реши проблемитеи си е решил че понеже не може да види нещо на небето значе там е тоя който е създал света.Много ми е чудно защо след като хиляди години хората са вярвали че света е плосък и когато го обиколили се оказъл объл.Човек обиколил света и по въздух че и от по отгоре но не съм чул да е видял Господ или нещо такова.Така че господ няма.Вие как мислите
П.П ааа за малко да забравя защо в библията и навсякъде където се спомена бог се пише с главна букава а Дявола не(<---тука го правя напук ![]() -------------------- YOu PusH Me I WOnT go Down
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Jan 27 2004, 06:09 PM) Screwed, пич, ако можех щях да ти стисна ръката. Хем пишеш на кирилица, хем го докара като Brave New World почти. По темата - Pissing Razors - Between Heaven And Hell ![]() ![]() ![]() Бога и дявола съществуват. Те са в нас. На небето няма някой белобрад старец чудещ се какво да прави, дълбоко в земята няма никакъв зловещ дявол който да слуша Burzum на стария си walkman. Пак повтарям - те са в нас. И в библията пише точно това но не знам дали някой от вас се е замислял по-сериозно... Библията е най-голямата еврейска пропаганда това ще ти кажа:)А наистина има нещо вярно,че във всеки човек има "добро" и "зло".Но според мен доброто и злото са относителни понятия за всеки. BTW защо избра Сатаната да слуша точно пък Burzum?Варг Викернес е убил Euronymous,защото той е бил сатанист ,докато Варг е смятал Сатаната за поредната еврейска приумица като християнството и за това не са могли да се разберат.Така,че не свързвайте точно Burzum със Сатанизма. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th July 2025 - 06:28 PM |