![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 31 Регистриран: 30-July 07 Град: Турция Потребител N: 2262 ![]() |
Не съм писала във форуми до сега, но ще се постарая. Ще обръщам внимание на когото мога, ще пиша и ще чета.
Не съм родена в България. Първите няколко години от живота си съм прекарала в Турция. Там трябва бързо да пораснеш и да можеш да се биеш, но мога също да изпратя сърдечни поздрави на всички. Пътувам много и обичам да мечтая, да лежа, да гледам небето и звездите късно вечер, макар и понякога да ми се струва много пусто вътре в мен. Баща ми почина преди няколко години. Имам няколко приятели, но не ги виждам често. Не сме много близки и ме боли заради това. Занимавам се с музика и мода, харесвам носиите в България и Турция. Мисля че дрехите казват много за хората. Като ги докосваш и можеш да говориш с тях. Не чета много, макар и да обичам. Имам малко книги, но ще намеря още. Обичам митове и легенди. Знам малко турски и това е. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Гледам beer heart -> първи коментар от Драгона, няма и едно наздраве? А то какви било. Накъде отива света
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 12:13 AM |