![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 24-January 04 Град: Shadow Zone Потребител N: 375 ![]() |
Така винаги ми е било интересно вярва метъл братството Бога Дявола и тям подобни простотии.Съществуват ли тея кпеленца или просто някой болен мозък се е чудил как или кой да му реши проблемитеи си е решил че понеже не може да види нещо на небето значе там е тоя който е създал света.Много ми е чудно защо след като хиляди години хората са вярвали че света е плосък и когато го обиколили се оказъл объл.Човек обиколил света и по въздух че и от по отгоре но не съм чул да е видял Господ или нещо такова.Така че господ няма.Вие как мислите
П.П ааа за малко да забравя защо в библията и навсякъде където се спомена бог се пише с главна букава а Дявола не(<---тука го правя напук ![]() -------------------- YOu PusH Me I WOnT go Down
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 24-January 04 Град: Shadow Zone Потребител N: 375 ![]() |
4ove4e az ako priemah ne6tata moje bi 6tqh da sam vqrva6t a ne ateist.i kato spomena drugi religii v hristiqnska 1 boja zapoved ako ne se luja be4e Az sam bog twoi.....edinstwen....da ne se klanq6 na idoli ili ne6to takova(koeto me navejda na mislta za6to se molim na ikoni)
Norvejscite Thor Loki Odin i neznam si kakvi o6te bogove Egiptqni Izida Osiris(evala na momi4eto mnoo dobri kecove pravi:) )Anubis indiici-Buda Qponcite ne sam siguren ama mai te si imat bojestwa s broq na zvezdite s formi na drakoni zmii i sekvi takiva studeno kryv musulmani Allah(kydeto ne ubivai(hristiqnska)=ubiwai za vqrata(musulmanska) E are kaji koi ot vsi4kite teq gore i edinstweniq na kogo da se klanq i da ubivam li ili ne -------------------- YOu PusH Me I WOnT go Down
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th July 2025 - 06:28 PM |