![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 31 Регистриран: 30-July 07 Град: Турция Потребител N: 2262 ![]() |
Не съм писала във форуми до сега, но ще се постарая. Ще обръщам внимание на когото мога, ще пиша и ще чета.
Не съм родена в България. Първите няколко години от живота си съм прекарала в Турция. Там трябва бързо да пораснеш и да можеш да се биеш, но мога също да изпратя сърдечни поздрави на всички. Пътувам много и обичам да мечтая, да лежа, да гледам небето и звездите късно вечер, макар и понякога да ми се струва много пусто вътре в мен. Баща ми почина преди няколко години. Имам няколко приятели, но не ги виждам често. Не сме много близки и ме боли заради това. Занимавам се с музика и мода, харесвам носиите в България и Турция. Мисля че дрехите казват много за хората. Като ги докосваш и можеш да говориш с тях. Не чета много, макар и да обичам. Имам малко книги, но ще намеря още. Обичам митове и легенди. Знам малко турски и това е. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Здрасти и от мене
![]() Приятно прекарване из форумчето ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 12:11 AM |