![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
Честито на печелившите, снощи в квартал Хаджи Димитър ми откраднаха iPod-a ... така е като говоря по телефона в рейса със сто неща висящи от мене...
![]() ![]() ![]() Ако някой съвсем случайно види такъв Apple iPod 30 GB черен: ![]() по заложните къщи или другаде и реши да го разгледа, моля ако е с номер отзад 4U550HCGTXK нека драсне тука, знам че това е отчаяно, но просто вече нямам друг избор. ![]() Или така: ![]() Уникалното му е , че е със сменен софтуеър и пише Rob's iPod като се включи! Една минута след кражбата се обадих на 'органите' на реда, патрулка дойде след 10 минути и каза 'Сори' , макар че беше ясно, че гадните наркомани са някъде из квартала, мен са ме спирали сто пъти да ме пребъркват за крадени вещи !!! ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Ама то гъзарията няма граници,......... до сега да са ми гепили трите телевизора, уредбата, дивидито, телефона, субуфера, колоните... Като ходиш по такива места не се показвай много какво гъзарче си, щото си патиш после - както в случая. Ако ми се налага да минавам през места с наркомани (примерно 60% от Люлин) си изключвам звука на телефона, скривам мп3 плеъра по джобовете и минавам от там на 6-та. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 01:07 PM |