![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Тепърва ставаме привлекателна дестинация за чужденците. Това, че ДеМайо ще е в Каварна, наистина е хубаво. Може и други да последват примера му, знам ли... Иначе, Battle Magic хвърли една бойна магия по Цонко Цонев
![]() Така де, Филипе или както там се казваш... Ходил ли си в Каварна? А? Аз като човек, който вече е ходил 10-ина пъти за по най-малко 2 дни, мога да ти кажа следното. Къде няма мафиоти бе? Нима Бат Бойко не е мафиот? Но това е друга тема. Каварна СВЕТИ! Не е скъп град, хората са готини, всичко е перфектно. Заради един човек. Кметът. И когато дойде някоя любима твоя група ти какво ще направиш? ще кажеш: "Няма да отида, тоя е гадняр, няма да му пълня мафиотския джоб!" To be young and impressionable (дано съм го написал правилно. Това, което прави Цонко Цонев трябва да се прави навсякъде. С какво сме по-изостанали от редица държави в Европа, че по-известните групи да минават само през София и от дъжд на вятър Варна и Пловдив? С нищо. О, не, с нещо. С такива като теб, миличък. Защото когато човек прави щастливи много хора, когато човек изпълнява мечтите си и тези на другите... тогава не винаги е мафиотско. Понякога е просто безкористно. И в крайна сметка и мафиот да е, какво? Каварна свети ли? Свети. Групи идват ли? Идват. Хората доволни ли са? Доволни са. Цонко Цонев има ли конкурент на кметските избори? НЯМА! -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 07:55 PM |