![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
ммм добре... истината за кое...пак не разбрах....нещо не мога да разбера за какво ми говориш
нали пак не те държи някаква треска от концерта и се опитваш да ме обедиш колко са велики мановар...... без аз да съм казал нещо.... защото както и да го погледне човек... това е жалко от твоя страна и комплексираните ти нападки са неподплатени и всъщност ненужни...(примерно).. Peace! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
комплексираните ти нападки са неподплатени и всъщност ненужни...(примерно).. Peace! Това беше уместно май, хах. Аз съм писал, че отговарям на тъпи мнения, ако е тъп отговора ми, значи приеми , че гоня нивото... И интернет не е 4 декъра, така че хвани прочети дали говоря истината in fact. И да, Peace... по-леко с емоциите, че от тях хората най-много се разочароват себе си... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 07:10 PM |