![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Коментарите нататък са безмислени, стига с абсурдни мнения от рода, че виждаш ли залязващите звезди идвали тук, че нямало къде да ги тачат.България има красива природа и държавното й положение, няма нищо общо... за някой хора Тя все още си е земен рай, а други тепърва се уверяват в това! Скоро толкова нагледно само уроците по php5 са ми показвали.... Добре сега и аз ще задам няколко въпроса като за идиоти залязващите звезди идвали тук нямало къде да ги тачат България има красива природа и държавното й положение, няма нищо общо... за някой хора други тепърва се уверяват в това! ОТ КЪДЕ И КАК СИ ИЗВАДИ ТЕЗИ ОТГОВОРИ НА ВЪПРОСИ КОИТО НЕ СЪМ ЗАДАЛ И НЕЩА КОИТО НЕ СЪМ КАЗАЛ... НИТО НАМЕКНАЛ Явно си някакъв неспоменат библейски пророк |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 07:12 PM |