![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 220 Регистриран: 17-February 05 Град: Sf Потребител N: 746 ![]() |
Нова тема:-)
Pantommind!!! Тия хорица ме карат да мисля хубави неща за нас българите:-) В кофти период съм, а песента им Shade of Fate ме "спаси" ако мога така да го нарека. Не бях на концерта на FW, но от коментарите, които прочетох излиза, че нашите момчета леко за ги засенчили;-) Още не съм си взела албума им, но и това ще стане 100%!! Ако имате мнение, ще се радвам да поговорим за тях. -------------------- hold on to the thread
the currents will shift guide me towards you know something's left and we're all allowed to dream of the next time we touch.......... you don't have to stray two oceans away waves roll in my thoughts hold tight the ring... the sea will rise... please stand by the shore... I will be... I will be... there once more......... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Няма как да не подчертая. Габрово.
![]() Ако на мп3 сте добри, то на живо размазвате. Продължавайте в същия дух. Обложката опредлено ми харесва, напомня ми Салвадор Дали. Има идея, остава и албума да чуем... -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 06:06 AM |