![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
http://www.zazz.bg/play:233bdd45
Както си караш към вкъщи, мислиш за възглавницата, как ще станеш утре и ще пиеш кафе...и ще се усмихнеш на изгрева... и се събуждаш убиец ![]() Той беше от участниците или организаторите на идеята 'не карам пил' или 'обади се като пристигнеш' !!! Как може да се обърне живота само... за стотни от секундата. Наистина не вярвам, че тук на земята Светлината е най-бърза, където и да стигне... Мрака вече я чака там егаси, ужас! |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Hero Of Sand ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 760 Регистриран: 20-June 07 Град: у нас Потребител N: 2153 ![]() |
Трагедия! Българина е такова племе неосъзнато, всеки се качва и си казва на мен това не може да ми се случи. И след 20 минути край.
Трябваха ни години за да ни накарат да сложим коланите, и пак много хора не го правят. А в малките населени места това да си пиян и да се качиш да караш си е нормално. Незнам дали има начин да се променят нещата. -------------------- Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
В търсене на пътя се загубих. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 223 Регистриран: 5-February 07 Град: Провадия Потребител N: 1842 ![]() |
А в малките населени места това да си пиян и да се качиш да караш си е нормално. Ти някаква статистика ли си водил бре? -------------------- Living For Metal - You Keep Us Going Living For Metal - We Hear You Rowing Metal Is Our Life |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 09:05 AM |