![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
http://www.zazz.bg/play:233bdd45
Както си караш към вкъщи, мислиш за възглавницата, как ще станеш утре и ще пиеш кафе...и ще се усмихнеш на изгрева... и се събуждаш убиец ![]() Той беше от участниците или организаторите на идеята 'не карам пил' или 'обади се като пристигнеш' !!! Как може да се обърне живота само... за стотни от секундата. Наистина не вярвам, че тук на земята Светлината е най-бърза, където и да стигне... Мрака вече я чака там егаси, ужас! |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
колкото и да се кефя на такива романтични рицарски идеали факта е че всъщност човешкия живот струва малко. някой плащат с него за да направят други богати, а други богати си плащат за да не провалят своя в такива случаи когато са проявили малоумност и това едва ли ще се промени колкото и да се мрънка по въпроса.
колкото до карането аз за мен си знам че няма да правя такива простотии пък колкото и добър шофьор да си ако ти се натресе някой с хамър от насрещното няма много кво да направиш. -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 09:20 AM |