![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
http://www.zazz.bg/play:233bdd45
Както си караш към вкъщи, мислиш за възглавницата, как ще станеш утре и ще пиеш кафе...и ще се усмихнеш на изгрева... и се събуждаш убиец ![]() Той беше от участниците или организаторите на идеята 'не карам пил' или 'обади се като пристигнеш' !!! Как може да се обърне живота само... за стотни от секундата. Наистина не вярвам, че тук на земята Светлината е най-бърза, където и да стигне... Мрака вече я чака там егаси, ужас! |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Темата за "Войната на пътя" явно се изчерпва със случая от оня ден. Всички само за тва говорят. Поредната медийна сензация. А по какво, питам аз, се отличава този инцидент от хилядата други през тази година??? Защо на него трябва да му се обръща повече внимание?? Бил звезда, участвал в кмпании... Е, и? Без да се затрудня се сещам поне за 4 скорошни катастрофи с поне по 3 4 загинали. Не говорейки за тях, дали не показваме неуважение към загиналите?? Нищейки личния живот на сегашната жертвата и показвайки само неговата семейна трагедия не обиждаме ли тази на хората с неговата съдба???
Това дали ще сложат него зад решетките, означава ли че са сложите другите?? Защо никой не говори за тва?? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
... А по какво, питам аз, се отличава този инцидент от хилядата други през тази година??? ... Бил звезда, участвал в кмпании... 'ми ако за теб това не е достатъчно... лично съм на мнение, че трябва да му сцепят задника сега от съдене и пр. толкоз ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 09:07 AM |