![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Бълг. ез. и Литература: 4
Английски: 6 Испански: 3(la professora es una poutana!) Математика: 3 Информатика: 6 Инф. тех: 6(игрите на Brood War са 20:15 за мен) История: 6 Гейография: 3 Философия: 4 Биология: 6 Физика: 3 Химия: 3 Физ. възп.: 4 -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Jan 29 2004, 08:35 PM) БЕЛ-Отл.6 Математика-Мн.Добър 5(пишела съм мноо грозно и не съм подреждала-тва било една от главните причини да имам 5,но след като почти целият клас е с 3-ки,а две от най-големите зубърки са със 6 съм доволна) Английски език-Отл.6 Руски език-Отл.6 Информатика-Отл.6 Инт.технологии-следващия срок Химия-Отл.6 Физика-Мн.Добър 5(имах 5 и 6 ама тая даскалица не ме обича и веднъж ме вдигна,когато не бях учила и естествено ми писа 2.Е бременна беше-простено й е.Сега имаме нова ама и тя е една селянка...) Биология-Отл.6 История-Отл.6 География-нямаме срочни Етика и право-Отл.6 Рисуване-Отл.6 Дизайн-Отл.6 Графика-Отл.6 Физическо-освободена съм Общ успех: към 5,80- Втора в класа.Ние сме две втори с по 5,80 и две с 6,00. бе вашто даскало е корумпирано некво..питай стефан как ще изкараш 6 по литература при the all mighty SLAV4EWA az sym s 5.69 |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 06:23 PM |