![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
На мен много ми харесва. Няколко сайта открих, като ги отсях останаха 2
![]() На full tilt можеш да спечелиш пари без самият ти да си депозирал. То и на карбона де, но там са малко. Така де, покера наистина е ебати зарибявката! -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Да, книгата на Дойл я имам на компютъра в pdf-формат. Повече разказва свои преживявания и генерални мисли за покера, отколкото да дава някакви целенасочени съвети, и затова ми се струва малко по-отнесена от необходимото. А Бари Грийнщайн е последният, който трябва да дава съвети как се играе. Стилът на този човек ми е толкова противен... Не мога да опиша колко...
Иначе на машината на нашия общ познайник Dominik се намираха около гигабайт+ покер книги (ако не и повече), но човекът се изнесе. В резултат на което количеството покер филми, записи от първенства, книги и прочее покер материали в хъба на общежитието спадна драстично. ![]() Btw, сега проверих за книгата на бащицата и я има по общо взето всички по-големи международни тракери. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st May 2025 - 08:35 AM |