![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
http://www.zazz.bg/play:233bdd45
Както си караш към вкъщи, мислиш за възглавницата, как ще станеш утре и ще пиеш кафе...и ще се усмихнеш на изгрева... и се събуждаш убиец ![]() Той беше от участниците или организаторите на идеята 'не карам пил' или 'обади се като пристигнеш' !!! Как може да се обърне живота само... за стотни от секундата. Наистина не вярвам, че тук на земята Светлината е най-бърза, където и да стигне... Мрака вече я чака там егаси, ужас! |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Ми донякъде да. От мойте приятели (с ужастно малко изключения), който има книжка кара несъобразено. Неспазване на никакви пътни закони. Някой като влезнат в колата все едно че ги обладава някакъв демон и стават съвсем различни хора - направо смайващо. Също така съм търпял критики от други, че съм бил карал "лошо" само защото съм спазвал знаците - много тъпо!!
На един му викам - "Защо караш така??" Той вика - "Ми щото така ми се кара. Ако до няколко години не ми мине желанието да карам бързо едва ли някога ще мине...". "Добре, ама застрашаваш и други животи!". "Еми знам, опасно е, но не мога да направя нищо". Хора, които нямат мир в главата си няма да създадат мир на пътя. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 09:07 AM |