![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
http://www.zazz.bg/play:233bdd45
Както си караш към вкъщи, мислиш за възглавницата, как ще станеш утре и ще пиеш кафе...и ще се усмихнеш на изгрева... и се събуждаш убиец ![]() Той беше от участниците или организаторите на идеята 'не карам пил' или 'обади се като пристигнеш' !!! Как може да се обърне живота само... за стотни от секундата. Наистина не вярвам, че тук на земята Светлината е най-бърза, където и да стигне... Мрака вече я чака там егаси, ужас! |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 121 Регистриран: 17-June 07 Град: гр. София Потребител N: 2140 ![]() |
Eddie..Душа то не е чудно,но заради такива е такъв хаос по улиците...аз се имам за примерен шофьор...спазвам знаците, съобразявам се с сфетофарите ,даже се случва да спирам на пешеходни пътеки,но освен това трябва да
се оглеждам като "грешен дявол", за да не ме отнесе някой които си мисли че пътя е негов..Всички толкова са се забързали,явно за оня свят,че немогат за една минута да спрат и да изчакат,оная зелена светлина,дето не свети само за украса. ![]() ![]() ![]() -------------------- †I see hell in your eyes
Taken in by surprise Touching you makes me feel alive Touching you makes me die inside† ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 09:20 AM |