![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() TheOtherSide.dir.bg ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 950 Регистриран: 14-July 03 Град: София Потребител N: 198 ![]() |
На 20 януари излиза вторият брой на THE OTHER SIDE!
Съдържанието... Интервюта: DIMMU BORGIR GAMMA RAY MOONSPELL ENTOMBED VITAL REMAINS FAIRYLAND SUIDAKRA ANCIENT HYPERBOREA CRYPTOPSY NEVERMORE SABRAX HELLOWEEN Представяне на: MYSTICA Концертни репортажи: ANCIENT, HELLHAMMER FEST, HELLOWEEN Около 60 ревюта!!! Новини Постери: SATYRICON, MOONSPELL, ANCIENT ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() TheOtherSide.dir.bg ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 950 Регистриран: 14-July 03 Град: София Потребител N: 198 ![]() |
Цитат(Warrior Of Ice @ Jan 22 2004, 09:02 PM) Bitango, отлична работа сте свършили със списанието, днес си го взех... ![]() И мерси за добрите думи за .::Metal World::.! и аз благодаря за добрите думи. и се радвам, че този път ви е харесало повече. макар че, и първия брой си го обичаме ![]() колкото до Metal World - аз много ценя, когато някой се опитва да публикува авторски материали, а не да преписва сляпо (има и такива случаи сред някои "портали"). пък и съм разпечатвал материали от вашия сайт и сме си ги чели на по бира и всички в списанието харесваме какво се пише при вас. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th July 2025 - 01:35 AM |