![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 484 Регистриран: 10-March 07 Град: Into the ghost lake Потребител N: 1947 ![]() |
...Просто ми стана интересно дали спите на музика и ако да, какво конкретно си слушате =)
На мен лично ми е по-добре да слушам, иначе съня ми е кофти ![]() ... и ако е имало... някога такава тема, съъъъжалявам ![]() -------------------- Save yourself. Where now? Which way? Dear god, show me.
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 72 Регистриран: 21-August 07 Потребител N: 2292 ![]() |
Хах .. ами аз обичах/м да спя на музика .. двоумя се, защото последно време постоянно се будя, на определени песни, хем са тихи и се водят спокойни и колкото и да ми е писнало, продължавам да си спя на музика, въпреки че преди два-три дни опитах да спя на изключено пц .. ии оо, Божествено беше
![]() ![]() Иначе спя на някакви супер спокойни ритми ((: от рода на : Sting, Vonda Shepard, Sade, Dire Straits, Demon, Foreigner, Damien Rice, Eric Clapton .. и още много, няма да се отплесквам в изреждане ![]() ![]() Веднъж(мамка му, с извинение) бях сложила Burzum в плейлиста или не го бях махнала не помня, тъъ беше огромна грешка, събуди ме към 4 сутринта и оттам не можах да заспя ![]() ![]() -------------------- Земята се върти толкова бързо, че хората превъртяха.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th July 2025 - 01:04 PM |