![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Аз съм почти на 19 години и живея във време, в което всякакви убеждения за позволени. С дълга коса съм, слушам рок и метъл. Никой нищо не би ми казал. Много ми е интересно обаче какво е било преди. В този форум има няколко човека, които са били във "вихъра на фенщината си" още по социалистическо време. Какви ли не истории съм чувал, наказания, бой и тн... Та ако можете, разкажете нещо относно трудностите, които сте изпитвали. Заради косата ли ще е, заради музиката ли, заради дрехите ли. Всичко свързано с това какво е било да си "метъл" по онова време. Наистина би ми било интересно. Влейте малко мъдрост
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Моралът винаги изглежда западащ, защото никога не е имало писана норма и определение за това какво е морал. Предполагам, че мярката за морала на един човек се определя от отношението на другите към неговите действия. Това, разбира се са абстракции, които са субективни. За мен няма морални или неморални хора, но има такива, които игнорирам и рядко се връщам към тях, а и предпочитам да се опитвам да живея в хармония със себе си, отколкото да се оглеждам прекалено много. Защото когато започна да се оглеждам, започвам да виждам прекалено много неща, които не харесвам, но и нямам намерение, нито пък сила да променя.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 30th July 2025 - 09:24 AM |