![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Та, както каза Милен, за да не се разводнява темата за книгите допълнително, и понеже виждам, че има доста фенове на този жанр в литературата, тук нека бъде мястото за обсъждане на поредици, автори, и всякакви свързани с фентъзито неща. Препоръчвайте някакви по-ъндърграунд и неизвестни, но добри поредици...такива неща.
Go go ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
Браво за темата
![]() Любимата ми поредица е "Сага за войната на разлома", веднага след нея е "Войната на студенокръвните". "Мрак над Сетанон" е най-якото фентъзи, което съм чел. Обичам да има магия. Нещо, което ми липсва в почти всички други поредици. "Хрониките на Амбър" и "Властелинът..." са страхотни също. Имам алергия към Колелото. Толкова мъка ми представляваха първите две книги, че не продължих нататък... Джордан е боготворен от много, но на мен ми лази по нервите. На "Спомен, Печал и Трън" стигнах до 2/3 от втория том и също забих. Някой ден сигурно ще я дочета поредицата, но не ме впечатлява особено. От "Песен за огън и лед" прочетох "Игра на тронове". Бях с други очаквания и затова се разочаровах. То си е доста различен жанр фентъзи, де. Магията отсъства. Много ме впечатлиха героите, обаче. Доста по-балансирани от характерните много "лоши" и много "добри". Грабват! Като цяло тенденцията да се пишат n на брой тухлички с МНОГО пълнеж ме отблъсква сериозно, за жалост явно е модерно... -------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 04:27 AM |