![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Zdraweite...now sym tuk:)Ot Ruse sym na 15 godini.Slusham wsichko ot Led Zeppelin do Cannibal Corpse. Mrazq pochti wsichkiq neo metal(Bez moje bi 3-4 grupi) Wse pak liubimiq mi stil e heavy metala i po specialno NWOBHM. Na koncerta na SaXoN mi se sbydna edna mechta a imenno da widq batko Biff Byfford:)Ta taka de towa e:)
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(hrana_po_forumite @ Feb 6 2004, 05:26 PM) Mene puke me kefi rado shisharkata... takova de... dobre doshul ![]() ![]() Dayem Kako Mimi... Цитат "ТАМ, КЪДЕТО БЕШЕ ПЪРВАТА ПРИМИТИВНА КЛЕТКА, ТАМ БЯХ И АЗ .ТАМ, КЪДЕТО ИМА ЧОВЕК, ТАМ СЪМ И АЗ И КОГАТО ПОСЛЕДНИЯТ ЖИВОТ ПЪЛЗИ ПОД ЗАМРЪЗВАЩИТЕ ЗВЕЗДИ, ТАМ ЩЕ БЪДА И АЗ" Смърт tva "smurt" nakraq sux seriozno Еми не съкс,защото е от книгата "МОРТ" на Тери Пратчет и е реплика на Смърт.Това,че ти явно не четеш си е твой проблем... BTW The_Rage аз нямам приятели от женски пол... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 10:35 AM |