![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Аз съм почти на 19 години и живея във време, в което всякакви убеждения за позволени. С дълга коса съм, слушам рок и метъл. Никой нищо не би ми казал. Много ми е интересно обаче какво е било преди. В този форум има няколко човека, които са били във "вихъра на фенщината си" още по социалистическо време. Какви ли не истории съм чувал, наказания, бой и тн... Та ако можете, разкажете нещо относно трудностите, които сте изпитвали. Заради косата ли ще е, заради музиката ли, заради дрехите ли. Всичко свързано с това какво е било да си "метъл" по онова време. Наистина би ми било интересно. Влейте малко мъдрост
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
Virgin_steel, заяждаш се с хората по толкова плосък начин, че досмешава.Наблюдавам те от известно време. Дали не ти е влезнало нещо в окото (или другаде) че не виждаш кой е започнал заяждането? От 127-мо училище в 9-ти клас изключен заради дълга коса, мешка и изхвърлена чанта на учител през прозореца + счупен прозорец на даскал. Човече, ти кога си бил ученик !?!?От 31-во - изключен заради свирене на китара по време на час и грухтене със съученик, който танцува на бюрото на даскала. Абе бях и колкото и да не се вярва на много хора завърших с 5.94 ![]() 102-ро Основно - предупреден за изключване и ДПС(детска пед. стая) след като бях надраскал цялото училище с надписи ManOwaR и.... ЦСКА ![]() ............. Надявам се да не приемеш думите ми като опит за обида, но като един от малкото хора, които те уважават тук бих искал да те попитам дали осъзнаваш, че тези неща показват основно простотия, а не метълщина? Всъшност може и да си прав, но като цяло в този период ако не беше метала, едва ли шях да си позволявам такива неща.Бях кротко дете иначе... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
От 127-мо училище в 9-ти клас изключен заради дълга коса, мешка и изхвърлена чанта на учител през прозореца + счупен прозорец на даскал. Човече, ти кога си бил ученик !?!?От 31-во - изключен заради свирене на китара по време на час и грухтене със съученик, който танцува на бюрото на даскала. Virgin_Steel, Доколкото знам, ти си по-млад с две години от мене. А аз в 9-ти клас ходех обрасъл, като чимшир и никой нищо не ми кзаваше. И освен това доста по-големи магарии сме правили. И пак нямаше изключванки. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 30th July 2025 - 09:22 AM |