![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Велики, неописуеми... Няма друга такава група! И като текстове, и като музика - нямат грешка... Любимият ми албум е Aenima, останалите (особено Lateralus) също ме размазват.
Та кво мислите вие за тях? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
нищо лично към феновете, но това е една от най-омразните ми групи. Никъде другаде не съм слушал толкова скучна и същевременно депресираща музика. Някой хора слагат 1000 изобщо не-пасващи мотиви един с друг мотиви в една песен и после му лепват един етикет "progressive" и вече ой голяма сме работа. Но нека се абстрахираме от това че са мноооооого леки и мноооооого бавни. Има и яки леки и бавни групи но тази не е от тях. Вокалът им звучи достатъчно изпедерастяло (за справка слушайте Tool - The Pot). Не знам ква е тая мания да са различни от всичко останало, но за съжаление се отразява върху качеството на музиката им. Имат и някои що годе ставащи рифове, но те биват винаги осрани от ритъма на барабаните. По точно от липсата на такъв. Разправят, че имало, но в действителност трябва да изслушаш една песен 30 пъти, за да разбереш, че евентуално може и да има ритъм. За китарата - ами лека е. Поне да имаха дълги и трудни сола, както другите прогресарски групи. Тия и това нямат. Много абна група.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
нищо лично към феновете, но това е една от най-омразните ми групи. Никъде другаде не съм слушал толкова скучна и същевременно депресираща музика. Някой хора слагат 1000 изобщо не-пасващи мотиви един с друг мотиви в една песен и после му лепват един етикет "progressive" и вече ой голяма сме работа. Но нека се абстрахираме от това че са мноооооого леки и мноооооого бавни. Има и яки леки и бавни групи но тази не е от тях. Вокалът им звучи достатъчно изпедерастяло (за справка слушайте Tool - The Pot). Не знам ква е тая мания да са различни от всичко останало, но за съжаление се отразява върху качеството на музиката им. Имат и някои що годе ставащи рифове, но те биват винаги осрани от ритъма на барабаните. По точно от липсата на такъв. Разправят, че имало, но в действителност трябва да изслушаш една песен 30 пъти, за да разбереш, че евентуално може и да има ритъм. За китарата - ами лека е. Поне да имаха дълги и трудни сола, както другите прогресарски групи. Тия и това нямат. Много абна група. Мноого леки... Еми никой не е казал, че са тежки, а и те никога не са се правили на тежки... Колкото до прогресива - музиката им е прогресивна повече от всичко, въпреки че нямат сола и т.н. Вокала си е перфектен, не мога да разбера кое му е педерасткото (само в The Pot звучи лееко емашко), това за 1000-та непасващи елемента също не го схващам - всичко си е на мястото, а за ритъма на барабаните - ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
само последния албум съм им слушал към 2-3 пъти.
аа да - И sober Making every promise empty,Making every promise empty, Making every promise empty, Making every promise empty, Making every promise empty... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 04:22 AM |