![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Велики, неописуеми... Няма друга такава група! И като текстове, и като музика - нямат грешка... Любимият ми албум е Aenima, останалите (особено Lateralus) също ме размазват.
Та кво мислите вие за тях? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 10-February 05 Потребител N: 738 ![]() |
Да говориш за група като TOOL въз основа на един албум и то последния е адски несериозно. Направо тъпо. В музиката им няма барабани, колкото в Zeppelin няма блус (ако си ги слушал, защото са малко лекички) Смешни приказки. Последния албум не е на нивото на предходните, но за него имаше тема когато излезе, така че няма да се повтарям. Това е.
нищо лично към феновете, но това е една от най-омразните ми групи. Никъде другаде не съм слушал толкова скучна и същевременно депресираща музика. Някой хора слагат 1000 изобщо не-пасващи мотиви един с друг мотиви в една песен и после му лепват един етикет "progressive" и вече ой голяма сме работа. Но нека се абстрахираме от това че са мноооооого леки и мноооооого бавни. Има и яки леки и бавни групи но тази не е от тях. Вокалът им звучи достатъчно изпедерастяло (за справка слушайте Tool - The Pot). Не знам ква е тая мания да са различни от всичко останало, но за съжаление се отразява върху качеството на музиката им. Имат и някои що годе ставащи рифове, но те биват винаги осрани от ритъма на барабаните. По точно от липсата на такъв. Разправят, че имало, но в действителност трябва да изслушаш една песен 30 пъти, за да разбереш, че евентуално може и да има ритъм. За китарата - ами лека е. Поне да имаха дълги и трудни сола, както другите прогресарски групи. Тия и това нямат. Много абна група. мноооооооого зле, мнооооооооого абно ако дългите и трудни сола определят прогресив музиката, значи има доста групи, които току-що влязоха в листата ми с прогресив. Мерси за просветлението. -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 17th July 2025 - 11:21 PM |