![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 17 Регистриран: 12-August 07 Град: Бургас Потребител N: 2280 ![]() |
Еми ето ме. И аз се представям !!
Казвам се Велко ![]() Наблягам на блек. Но също слушам и хеви. Е то това съм аз ![]() -------------------- The night was black, was no use holding back,
‘cause I had to see was someone watching me. In the mist, dark figures move and twist. Was all this for real, or just some kind of hell? 666 the number of the beast. Hell and fire was spawned to be released. |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 72 Регистриран: 21-August 07 Потребител N: 2292 ![]() |
Знам, че не ме нападаш лично. Извинявам се, че съм ти създала впечатление, че заемам отбранителна позиция. Просто казах, че ми се струва, че не трябва да си казвам мнението, защото разфлуудихме темата на момчето.
Библията на ЛаВей съм я чела, както и още хиляди материали и закони на и за "сатанизма", иначе нямаше да се изказвам по темата. И за Варг много съм чела и аз му се кефех, когато нямаше никой по-интересен и нямаше какво друго да се прослуша. ![]() -------------------- Земята се върти толкова бързо, че хората превъртяха.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Библията на ЛаВей съм я чела, както и още хиляди материали и закони на и за "сатанизма", иначе нямаше да се изказвам по темата. От нищо не личи. Поне от мненията ти лъха единствено на ограниченост. Независимо какво си внушаваш, сатанизмът отдавна не е някакъв алабализъм за неориентирани хора с твърде много време за губене. Напротив, това е модерна философска система с немалко привърженици. Въпросните ти се виждат глупави - няма лошо. На мен пък са ми глупави коне с капаци, прочели някъде нещо, недочули друго и тръгнали с гръмки лозунги против този или онзи. Със здраве. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 09:29 AM |