![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 17 Регистриран: 12-August 07 Град: Бургас Потребител N: 2280 ![]() |
Еми ето ме. И аз се представям !!
Казвам се Велко ![]() Наблягам на блек. Но също слушам и хеви. Е то това съм аз ![]() -------------------- The night was black, was no use holding back,
‘cause I had to see was someone watching me. In the mist, dark figures move and twist. Was all this for real, or just some kind of hell? 666 the number of the beast. Hell and fire was spawned to be released. |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 72 Регистриран: 21-August 07 Потребител N: 2292 ![]() |
Ами, на мен това за "конете с капаците" ми звучи смешно. Отдавна не е алабализъм. Или отдавна Е алабализъм ? Всичките неща около него от години се размиха и станаха просто поредната лиготия на хората, опитващи се да се покажат като многознайковци и като нещо повече от другите. От коментарите ти виждам, че не ставаш често от компютъра, следователно знаеш всичко за "сатанизма" от това, което се споменава из интернет, само дето 80% от нещата из интернет не са истина. Няма да коментирам мнението ти - нито твоето, нито чието и да било друго.Просто нито сме попаднали на темата, нито на времето, нито пък е за форум това. Твърде нелепо е да коментираме нещо за някой/и, който/които с нищо не ни е/са помогнали, няма и да ни възнаградят, че си хабим пръстите и копчетата на клавиатурите за тях. Така че не долавям къде е смисъла да пиша повече на тази тема ?
![]() ПП: lacryzero, извинявай, че ти разфлуудихме темата. ![]() -------------------- Земята се върти толкова бързо, че хората превъртяха.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 09:31 AM |