![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 17 Регистриран: 12-August 07 Град: Бургас Потребител N: 2280 ![]() |
Еми ето ме. И аз се представям !!
Казвам се Велко ![]() Наблягам на блек. Но също слушам и хеви. Е то това съм аз ![]() -------------------- The night was black, was no use holding back,
‘cause I had to see was someone watching me. In the mist, dark figures move and twist. Was all this for real, or just some kind of hell? 666 the number of the beast. Hell and fire was spawned to be released. |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 72 Регистриран: 21-August 07 Потребител N: 2292 ![]() |
Хах, интересувай се, няма лошо. Интересно ми е само - защо всички се мислим за много компетенти, истински сатанисти, фалшиви сатанисти, начинаещи сатанисти.. Нелепа работа. Първото което е "сатаниста" е фигура измислена от църквата, думата "сатанист" е използвана за всеки, който се е противопоставял на църквата, а не за образа, който всички мислим за сатанист заради вманиачеността на Антон ЛаВей да се покаже като по-важен от простия човек. Това, че някой е решил да използва тази дума, за да набере популярност съвсем не значи, че трябва да се отделя време, както на него така и на глупавите му последователи. Ако щете заради това мнение ме спукайте от злобни коментари и недоволни емот-ки, не ми пука. Изразих си позицията и личното мнение. Айде, да пием за "сатанисти", "сатанистки", "анти-христи", "атеисти", "християни" и тем подобни смехории.
![]() Вярата в нещо е измислена, за да има в какво да вярват хората и да влагат някакъв смисъл в съществуването си, а не за да се създават разни групички, раздлеления и секти, които да се одумват по форуми и под път и над път. Rodd1ck, а къде твърди обратното ? ![]() -------------------- Земята се върти толкова бързо, че хората превъртяха.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Rodd1ck, а къде твърди обратното ? ![]() За последното може би си права, може и просто в такова настроение да съм бил. Но все още се дразня, когато някой говори толкова убедено за неща, за които няма особена представа. Но не мога да не отбележа, нещо ми се заяжда.. ![]() Цитат И за Варг много съм чела Цитат Колкото до Варг, според мен е най-вече повлиян от скучното си ежедневие, приказките които се ширят за сатанизма, и някоя сектичка. Много си чела, но си правиш някакви собствени разсъждения, които не са базирани на нищо, ако беше чела поне малко щеше да знаеш какви са му болните идеи на Варг. Вече къде се коренят, дали баща му го е пребивал от бой или в училище са го тероризирали, си е отделен въпрос. ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 09:27 AM |