![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 17 Регистриран: 12-August 07 Град: Бургас Потребител N: 2280 ![]() |
Еми ето ме. И аз се представям !!
Казвам се Велко ![]() Наблягам на блек. Но също слушам и хеви. Е то това съм аз ![]() -------------------- The night was black, was no use holding back,
‘cause I had to see was someone watching me. In the mist, dark figures move and twist. Was all this for real, or just some kind of hell? 666 the number of the beast. Hell and fire was spawned to be released. |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 72 Регистриран: 21-August 07 Потребител N: 2292 ![]() |
Rodd1ck, знаеш ли колко лапета ги смазват от бой родителите им, пред тях взаимно се пребиват и от тия лапета излизат свестни хора, а не тръгват по пътя на въпросния Варг. Колкото искаш има с живота на Варг като тийн. И по лоши случаи има. И пак е можел да стане нормален индивид. Точно до секта си е въпроса, помислил е че вярата ще му помогне и за т'ва е станал т'ва, което е. Е, друго е че по интернет и в интерютата той казва, че не е до т'ва и хората му се връзват. Изживей му живота и тогава ми говори колко тежко му е било, к'во е правил, как го е правил и т.н. Твоя работа. Няма да ми смениш мнението, затова няма особен смисъл в това да спорим. (((:
Aбе, Варг е в някакъв затвор, прави си неговото човека, 100000% не знае, че съществувате, а вие се впрягате и тръгвате да се заяждате, щото няк'ва си девойка(аз) е казала, че не намира нищо стойностно в действията му. Загуба на време си е. ![]() ![]() Айде. Наздраве. ![]() ![]() ![]() -------------------- Земята се върти толкова бързо, че хората превъртяха.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 09:52 AM |