![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 17 Регистриран: 12-August 07 Град: Бургас Потребител N: 2280 ![]() |
Еми ето ме. И аз се представям !!
Казвам се Велко ![]() Наблягам на блек. Но също слушам и хеви. Е то това съм аз ![]() -------------------- The night was black, was no use holding back,
‘cause I had to see was someone watching me. In the mist, dark figures move and twist. Was all this for real, or just some kind of hell? 666 the number of the beast. Hell and fire was spawned to be released. |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 72 Регистриран: 21-August 07 Потребител N: 2292 ![]() |
Кратко и ясно - простотия, измислена преди адски много време от църквата. За сатанист се е смятал дори обикновения селянин, който не вярва в Господ и законите на църквата. Сатанизъм е било когато хората са се противопоставяли на прослувутата църква, за каквото и да било. Думата идва от Сатаната, защото свещенниците са мислели, че който не вярва на тях вярва на него. И за това сегашните "сатанисти" си мислят, че са "сатанисти". Това е САТАНИЗЪМ! А не сегашното му възприятие. Плямпайте колкото и каквото искате. За мен сте повече от смешни с небивалите си заключения.
![]() -------------------- Земята се върти толкова бързо, че хората превъртяха.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
За сатанист се е смятал дори обикновения селянин, който не вярва в Господ и законите на църквата. [...] Това е САТАНИЗЪМ! А не сегашното му възприятие. Мислех, че на човек, който не вярва в Господ, се казва атеист, но явно се бъркам. Очевидно му се казва сатанист. А обясни сега и кой точно Господ, защото почвам да си мисля, че и разни други думички са леко излишни според теб (като мюсюлманин и будист например).
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
За сатанист се е смятал дори обикновения селянин, който не вярва в Господ и законите на църквата. [...] Това е САТАНИЗЪМ! А не сегашното му възприятие. Мислех, че на човек, който не вярва в Господ, се казва атеистСамо дето грешно мислиш, защото Атеиститие твърдят, че не вярват в нищо! Имало е места където невярващите се смятали за сатанисти заради писания в Стария ( а по-късно и в Новия) Завет, където е писано 'Който не е с мен е против мен...'. Но добре , че хората малко са поумняли с времето и са разбрали изречението без да го вадят от контекста му. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 09:20 AM |