![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Първо, това не е поредната тема за безмислен спам
![]() Та, тези дни преоткрих добрите стари български групи от края на 80-те (винаги ще са ми най-любими). Едни са им били преки свидетели, други им се радват и сега! Нека поговорим за тях, тези които оставиха след себе си велики послания. Къде разбарни, къде по-малко! Групи, които казаха каквото искат, без да мислят само за парите в музиката; групи, които са оставили нещо след себе си (реално)! Говоря за така нареченото пост социалистическо творчество, групи като Нова Генерация, Ревю, Кале, Виолетов Генерал и др. -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Чак пък "митове и легенди"... Посочи ми тогава поне една българска рок група, чийто саунд да е поне "сносен" (Сигнал не играят, привсе, че и техния саунд си е доволно гаден), говорим за преди 1989-та, че и до 92-ра-93-та даже.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd June 2025 - 09:40 PM |