![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Hero Of Sand ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 760 Регистриран: 20-June 07 Град: у нас Потребител N: 2153 ![]() |
Ще си позволя да сложа една тема за младото поколение, което доста сериозно участва в този форум.
Незнам какви са факторите в момента всички младежи 12-18 години да са толкова безкрайно неграмотни. Не мога да си обясня как може за 16 години да са прочели 2 книги една от които да е "Лукчо" втората да е "Тримата мускетари" и даже да не са я дочели. Да се държат , като идиоти да пият и пушат повече от родителите си, а сигурно и секс да правят повече от тях. Кумири да са им разни там загубени фолк певачици. Обеснете ми какво мога да очаквам от подобно поколение? Едит- извинявам се ако вече има такава тема (трийте наволя) -------------------- Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
В търсене на пътя се загубих. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Изпусната работа ...
1. Родителски контрол 2. Съвети и напътствия 3. Училище 4. Приятелска среда 5. Телевизия, радио, интернет, вестници ... -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 496 Регистриран: 30-May 07 Град: Царевичака Потребител N: 2116 ![]() |
Изпусната работа ... ... 3. Училище ... Мисля, че си трябват педагози, които да си разбират от работата и да умеят да се справят с подрастващите, а не случайно назначени хорица, които копче не могат да кажат на ученика, който току-що ги е напсувал докато си пляска белота в час... Другото въобще няма и да го коментирам. Но според мен, реално погледнато, един учител би трябвало да е много по-подготвен от един родител. Все пак през учителя минават десетки пъти повече деца, отколкото през родителя, които трябва да се оправя само със своите си. -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th May 2025 - 10:16 AM |