![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Hero Of Sand ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 760 Регистриран: 20-June 07 Град: у нас Потребител N: 2153 ![]() |
Ще си позволя да сложа една тема за младото поколение, което доста сериозно участва в този форум.
Незнам какви са факторите в момента всички младежи 12-18 години да са толкова безкрайно неграмотни. Не мога да си обясня как може за 16 години да са прочели 2 книги една от които да е "Лукчо" втората да е "Тримата мускетари" и даже да не са я дочели. Да се държат , като идиоти да пият и пушат повече от родителите си, а сигурно и секс да правят повече от тях. Кумири да са им разни там загубени фолк певачици. Обеснете ми какво мога да очаквам от подобно поколение? Едит- извинявам се ако вече има такава тема (трийте наволя) -------------------- Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
В търсене на пътя се загубих. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() just a dreamer ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 679 Регистриран: 18-September 06 Град: ...в облаците... Потребител N: 1574 ![]() |
леко в страни от темата: Мен ако питате, на развитието на дадено дете влияят мног неща.. Разбира се на първо място са родителеите и семейната обстановка като цяло. Мисля си, че най-важното е да научиш детето си на воля и характер (но не характер тип "гледайте си работата, само аз съм прав/а и нищо и никой не ме интересуват") ... Аз лично познавам хора, които са попаднали сред 'гаменчетата' и са съумяли да променят някаква част от тези 'гаменчета' към по-0добро, като не са изгубили себе си някъде там в процеса на промяна... Много си зависи дали си податлив на влияние или ти самия влияеш ... което пак е вид характер-нещо, което се оформя с годините и на което влияние оказват милиони фактори (семейството най-вече)...
А да не говорим за разкъсаната вече връзка дете-родител .. Ходило на училище или не, яло ли е - не е ли... Дават там някви пари, колкото да си успокоят съвестта (примерно) и никой не го пита тва дете има ли проблеми, дали някой батко не го бие, за да му взима парите или нещо от рода... по темата: Огромна част от подрастващите са неграмотни, не четат, не се интересуват от нищо... Пиене , пушене и до тук им свършва разбирането за 'живот' ... Да не говорим, че е 'много по-яко' да изгледаш филма по книгата, отколкото да си 'губиш' времето да прочетеш самата книга и да си развинтиш въображението за героите, обстановката и сюжета като цяло.... -------------------- Вървях, както понякога ми се присънва в нощните сънища: крача и раздавам наляво и надясно щастие. На всички, без никой да остане пренебрегнат! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th May 2025 - 11:01 AM |