![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
SOULFLY
Prophecy Roadrunner Recoreds, March 30, 2004 ![]() След адски силния трети албум и след размазващия им концерт в София миналия Февруари, чаках новото издание на Soulfly с голям интерес, но и с известен скептицизъм. Още когато беше тук Макс в едно интервю спомена че новия албум ще е нещо като реге-метъл. После изрита целия състав, включително и по-добрия барабанист. А и освен това - това си е Soulfly, никога не са били особенно стабилна банда.... преди. После като разбрах че в албума свири басистът David Ellefson(екс-Megadeth) ми светнаха очичките ![]() Албумът започва с едноименното парче - което просто крещи "Nailbomb!!!!!", а всеки който е слушал Nailbomb знае че това е добро нещо ![]() Като цяло това е най-добрия албум на Soulfly до сега. Не му дадох максимална оцекна, защото имам странното чувство че нещо липсва, но нямам идея какво е. Всеки случай, набавете си албума ако имате възможност. Наистина е адски силен! Надявам се да имаме възможност да се порадваме на част от този материал и на живо скоро. Оценка: 8.5/10 ---------------------------------------------------------------------------------------------- Ето от къде да го свалите. ---------------------------------------------------------------------------------------------- Едно яко интервю с Макс по повод новия албум - тук. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 63 Регистриран: 5-September 03 Град: София Потребител N: 257 ![]() |
E, прав си, а и аз винаги съм бил на това мнение - всеки си слуша това, което му харесва. При Макс обаче трябва да кажа че съм абсолютно разочарован (с Металика положението е същото) - каква коренна промяна и то регрес, а не обратното..
![]() ![]() -------------------- THE LAST BEFORE THE STORM
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th July 2025 - 07:29 PM |