![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
В клуб 'Whiskey A Go Go" в Лос Анджелис мошпитовете вече са официално забранени, след провел се на 7-ми август концерт на траш класиците EXODUS. Според разкази на присъствали на концерта много хора били изхвърлени от клуба заради мошване. Един служител на охраната на клуба също е пострадал по време на концерта.
"Просто искам да благодаря на всички луди копелета, които се избиха един друг", казва вокалистът на бандата Rob Dukes в бюлетин, разпространен в myspace. "Понеже живея в Ню Йорк ми се наложи да накарам моя приятел Dirt Junior* от Ел Ей да звънне един телефон и да провери... Оказа се напълно вярно... след като EXODUS свириха... няма вече питове. Ами няма да свирим там вече, сигурно!!!!" Междувремено легендарните трашъри са почти говоти в новия си албум, озаглавен "The Atrocity Exhibition... Exhibit A". *Известен фотограф, снимащ предимно метъл концерти. Виж http://www.dirtjunior.com/ -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Аз не виждам кое е по-неприятно от това някой да се блъска до теб или от това някой да си вее дългата мазна косица на всички страни. Дръпваш се на спокойно място като не ти изнася и си слушаш.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 6th August 2025 - 05:16 AM |