![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Hero Of Sand ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 760 Регистриран: 20-June 07 Град: у нас Потребител N: 2153 ![]() |
Ще си позволя да сложа една тема за младото поколение, което доста сериозно участва в този форум.
Незнам какви са факторите в момента всички младежи 12-18 години да са толкова безкрайно неграмотни. Не мога да си обясня как може за 16 години да са прочели 2 книги една от които да е "Лукчо" втората да е "Тримата мускетари" и даже да не са я дочели. Да се държат , като идиоти да пият и пушат повече от родителите си, а сигурно и секс да правят повече от тях. Кумири да са им разни там загубени фолк певачици. Обеснете ми какво мога да очаквам от подобно поколение? Едит- извинявам се ако вече има такава тема (трийте наволя) -------------------- Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
В търсене на пътя се загубих. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Аз като баща (един от малкото тук) мога да кажа само едно : ПО ВАЖНО ОТ СЕМЕЙСТВОТО НЯМА !!! Как така, детето ми няма да учи, кой ще му позволи да се развява байряка ?! И при децата е малко като при войниците, т.е. имат ли свобдоно време, мислят глупости. Това не означава, че трябва да го затвориш на тъмно някъде, на хляб и вода, а трябва да направиш така, че да знае кога е време за игра, кога е време за учене, кога е време за четене и т.н. И не ми говорете за компанията, не че тя няма влияние, но може да навреди само, ако не ти пука за детето ти. Възпитанието на едно дете е неразривно свързано със образованието му, а те от своя страна са свързани със семейството. Така че, ако има някое дете, което не знае, че 2+2=4, основна вина носят родителите му, чак след това училище, компания, телевизия,интернет.
П.П. : Гледам тук разни по 13-14 дето се хвалят в "представете се", че пият бира по градинки и не-знам-си-къде и си мисля, къде са родителите им в цялата тази работа.......не искам да ми се отговаря !!! -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 38 Регистриран: 30-June 07 Град: ФАНАТА ВЪВ ВОДАТА И ЖИВЕЯ В ГОРАТА Потребител N: 2186 ![]() |
Аз като баща (един от малкото тук) мога да кажа само едно : ПО ВАЖНО ОТ СЕМЕЙСТВОТО НЯМА !!! Как така, детето ми няма да учи, кой ще му позволи да се развява байряка ?! И при децата е малко като при войниците, т.е. имат ли свобдоно време, мислят глупости. Това не означава, че трябва да го затвориш на тъмно някъде, на хляб и вода, а трябва да направиш така, че да знае кога е време за игра, кога е време за учене, кога е време за четене и т.н. И не ми говорете за компанията, не че тя няма влияние, но може да навреди само, ако не ти пука за детето ти. Възпитанието на едно дете е неразривно свързано със образованието му, а те от своя страна са свързани със семейството. Така че, ако има някое дете, което не знае, че 2+2=4, основна вина носят родителите му, чак след това училище, компания, телевизия,интернет. П.П. : Гледам тук разни по 13-14 дето се хвалят в "представете се", че пият бира по градинки и не-знам-си-къде и си мисля, къде са родителите им в цялата тази работа.......не искам да ми се отговаря !!! ТОЧНО ТАКА СИ Е.СЕМЕЙСТВОТО Е НА ПЪРВО МЯСТО.казвам го КАТО мама на двЕ, подрастващи метълчета,и като дъщеря на метъли и като учител с 13 години стаж.НЯМА КАК ДА СИ ОБРАЗОВАН,АКО ТИ Е СБЪРКАНА ЦЕННОСТНАТА СИСТЕМА,АКО В КЪЩИ НЕ ТЕ УЧАТ ДА ЧЕТЕШ КНИГИ,ДА СЛУШАШ КАЧЕСТВЕНА МУЗИКА,ДА ГЛЕДАШ СТОЙНОСТНИ ФИЛМИ ,ДА ИМАШ ИНТЕРЕСИ И ПОТРЕБНОСТ ОТ ЗНАНИЯ!!! Това означава, че детето трябва да има частен учител, който да се занимава само с него. Това означава, че ще трябва да плащаш като поп ... А системата слага рамката, защото някои неща трябва да бъдат научени от всички, за да няма после "ама аз не знаех, ама аз не съм разбрал ..."Проблемът на Българското образование в момента е остарялата материална база и застаряващите учители - няма кой да ги смени, защото едва ли има някой в днешно време да се бъхта цял ден и да си хаби нервите за 300 лева заплата... А хабене на нерви има страшно много - казвам го от личен опит ![]() ДА НЕ СИ ДАСКАЛ |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th May 2025 - 09:31 AM |