![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Какво да кажа, като за втори албум New Era Pt II звучи похвално обещаващо. Грабна ме добре поднесената епичност и размах на композициите, които, въпреки, че ми се сториха някак си твърде типични за стила, носят приятно усещане, звучат мощно и уверено, носят голям заряд, енергия. Силно впечатление ми направи и прекрасната оркестрация, добре подбраните рифове и запомнящите клавирни партии. Всичко е много добре изсвирено и звукът е много по-качествен и балансиран, спрямо предишния албум.
Като цяло смятам, че албума е прекрасен и Derdian имат заслужено място сред хубавите италиански пауър групи. Може тавата да не е от най-оригиналните и идейни, но си заслужава слушането. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Със сигурност не блестят с оригиналност и идейност. Особено като се има предвид факта, че всички песни звучаха като една
![]() EDIT: Упс ..., явно сбърках групите ![]() На второ слушане - достатъчно добри са, за да им се отдаде голяма доза внимание ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th June 2025 - 04:04 PM |