![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Абсолютно, тотално размазване. Най-силният албум в историята на бандата, съчетаващ елементи на абсолютно всички периоди от нейното развитие, както и някакви напълно нови.
Нямам думи, но мисля да напиша едно голямо ревю за него. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Чел съм доста интервюта с хора от бандата и в тях обикновено личи това, че Killbox се смята за най-добрия им албум.
Сравнение със старите неща обаче е доста трудно като цяло. Групата се развива и то в добра посока, но за времето си Taking Over, The Killing Kind и другите са си уникални. Но е глупаво да наречеш албума посредствен. От една страна събира елементи от цялата кариера на бандата, което лично мен ме учуди доста, а в същото време има и някакви абсолютно нови такива. Албумът е най-малкото най-добър от новата генерация албуми на Overkill! -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th June 2025 - 04:38 AM |