![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Абсолютно, тотално размазване. Най-силният албум в историята на бандата, съчетаващ елементи на абсолютно всички периоди от нейното развитие, както и някакви напълно нови.
Нямам думи, но мисля да напиша едно голямо ревю за него. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 505 Регистриран: 11-October 04 Град: гр. София Потребител N: 630 ![]() |
За най-добър в кариерата на Overkill не знам, но че попада в топ 3 на траш албумите за тази година изпреварвайки с лекота новия Megadeth - съм сигурен. Албумът е СТРАШНО силен. Най-много ме радва това, че Блиц и компания са записали няколко страхотни траш резачки, с много злобни рифове и олдскуул звучене. Очевидно вече реализират по-среднотемповите си идеи в страничните си проекти, като The Bronx Casket Co. и The Cursed, а за Overkill остава истинския, неподправен, 100%-тов, ултрарифов ТРАШ!
Твърдението, че албума на Spellbound е по-добър от "Immortalis" въобще няма да го коментирам - толкова е абсурдно. Няма спор, "Feel The Fire", "The Years Of Decay" "The Killing Kind" са просто уникални постижения в траша, но е много радващо да чуеш една от любимите си групи да продължава да прави това, в което е най-добра. "Immortalis" със сигурност е най-добрият и трашърски Overkill от "The Killing Kind" насам. Сега остава само да тръгнат на турне със Slayer, както в добрите стари времена и да минат през България ![]() А! Всички скептици - чуйте "Overkill V" ![]() ![]() -------------------- Brutallica on Z-Rock
brutallica@zrockbg.com www.zrockbg.com www.myspace.com/brutallicashow |
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th June 2025 - 04:52 AM |