![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 13 Регистриран: 25-January 04 Потребител N: 377 ![]() |
BAHTI GLEDAM KAK ARMIQTA NI NE STAVA ZA NISHTO...
NEKACHESTVENI KALASHNICI...KOFTI MATERIALNA BAZA...KENEFI S KLEKALA...KAKVO DA VI KAJA DRUGO... OSVEN CHE E GOLIAM KUPON I TAM SRESHTASH MNOGO NOVI HORA S POVECHETO OT KOITO OSTAVASH MNOGO DOBUR PRIATEL... NO VSE PAK MOJESHE DA E DALECH PO PRIATNO ZASHTOTO SHTIAHME DA SME DALECH PO-GOLEMI PATRIOTI...AKO IMATE NIAKAKVO MNENIE PO VUPROSA CHUVSTVAITE SE SVOBODNI DA REPLY-VATE.... -------------------- TELL YOUR PEOPLE HOW WE DIE!!!
WE DON'T NEED TO MULTIPLY!!! WE DON'T NEED TO NULIFY!!! |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Beoulf @ Feb 10 2004, 11:19 AM) Всъщност нашите момченца в Ирак, отиват само заради парите, като си мислят че само ще спят, но след като станаха разни 'инциденти', от втората пратка момчета, се отказаха повече от половината. мисълта ми е че преди всичко ние сме страхливци - нямаме мотивация. Какъв патриотизъм? За кого да се бием? За какво? Имам желание да помогна, но проклети да са всички! Не се чуствам добре тук, но ще направя всичко за да остана в страната си и след като вляза в казармата(вече ме гонят 3-та година). все пак влизаме в НАТО, а след това и в ЕС, така че - казармата ще изчезне или поне ще стане платена. Как ще имат мотивация като отиват да дават живота си не заради страната си,а заради някаква си мизерна сума?За страхливци мисля,че не може да се говори в случая.България няма никакви интереси Ирак. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th September 2025 - 09:27 AM |