![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 487 Регистриран: 26-July 06 Потребител N: 1476 ![]() |
Пускам тази тема не за друго, а защото напоследък се оказва, че повечето от руските групи, на които попаднах, ми харесаха. Не знам дали заради самия език и начинът по който звучат песните на руски, или за това, че правят наистина въздействаща музика, но това май е следващата ми мания след финландската. Тъй като явно има много групи, а аз съвсем не съм навътре в нещата, надявам се че тази тема може да бъде полезна за обмяна на информация
Ще ми е интересно да споделите тези, които на вас ви харесват, като стилове, препоръки, топ 3, топ 5, не знам, на който както му е удобно. Това, което аз съм чула досега, е главно ориентирано към фолк, вайкинг и пейгън (или кой го знае какъв е този стил), основно групи като Северные Врата, Невидь, Темнозорь, Аркона, и последните две: Alkonost и Мельница. Така че ще се радвам, ако някой може да ми препоръча още подобни добри групи. И не само в този стил разбира се. Като казах това, не съм споменала Miriada, все пак не са фолк, но също много хубава група. Всъщност и Мельница не са особено епични и дори не точно метъл, но пък звученето е толкова интересно и естествено, а женските вокали са изключително приятни. Ами засега съм дотук с моите обяснения.. ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Да де, точно това имах предвид
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 11th May 2025 - 04:20 AM |