![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Такам, като едно малко интернет общество, всички тук сме малко или много зависими от него (дъ интернета)!!! Хайде тук да хвалим или храним тез "нехранимайковци" интернет доставчиците!
Хайде, почвам аз. ![]() ![]() Е споделете, кой-как-защо ви е доставчик ![]() ![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
WISP-BG за жк. Бъкстон.
Има падове и проблеми на моменти, но като цяло съм доволен. Сериозните проблеми са рядкост. Хубавото на по-малките фирми е че имаш директна връзка с човека, който движи нещата. В тази връзка тука кроим идеи да пускаме гейм-сървъри (Unreal, естествено ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 16th July 2025 - 10:15 AM |