![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Такам, като едно малко интернет общество, всички тук сме малко или много зависими от него (дъ интернета)!!! Хайде тук да хвалим или храним тез "нехранимайковци" интернет доставчиците!
Хайде, почвам аз. ![]() ![]() Е споделете, кой-как-защо ви е доставчик ![]() ![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Hero Of Sand ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 760 Регистриран: 20-June 07 Град: у нас Потребител N: 2153 ![]() |
Живеейки в идеалният център на София в не безизвестният квартал Левски, който има още едно приемущество , че е на два завоя от Ботевград, използвам доставчик на име Вълко. Говоря наистина сериозно
![]() Въпросното лице не вижда по - далеч от носа си ,и ако му се обадя за проблем, той 200% не е при него а при мен. Карта дъно, кабел , ток, вода,парно, че даже и мойто настроение влияе на "мигащите екранчета долу у дясно"(цитат) "значи имаш мацко нет". бих го сменила но няма други опций за сега , причината не е в нета а нежеланието на човека да отсрани повредите. Според мен нивото на услугите е много слабо за сега, а на обслужването е плачевно. -------------------- Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
В търсене на пътя се загубих. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 7th July 2025 - 03:10 PM |