![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Уникално добра група. Всичко за Амон Амарт-слагайте в тази тема.
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Няма да говоря разни клишета като "една от най-добрите шведски групи" и пр. Amon Amarth са си Amon Amarth и късат християнски глави до немайкъде. Една от любимите ми групи, може да се каже, вкарващи ЕБАСИ емоцията във всяка своя песен и албум.
Любим албум - Once sent from the golden hall/With Oden on Our Side, силно се колебая... Най-любимите ми песни ще да бъдат - Without Fear, The Dragons' Flight Across the Waves, Runes to my memory, Valhall Awaits Me... А да, сигурен съм, че като загинат тея момчета, валкириите ще ги вземат във Валхала. В Мьолнир им е вързано на копелетата ![]() ПОКЛОН! -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th August 2025 - 06:19 PM |