![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
AMORPHIS, EDGUY, BENEDICTION и AGATHODAIMON ще свирят на "Nuclear Blast Festival", който ще се в София на 3 ноември. От българска страна ще се изявят THE REVENGE PROJECT и OVERDAWN.
Фестът ще се проведе в Зимния дворец на спорта (Студентски град) и ще започне от 16:00 ч. (вратите се отварят в 15:00 ч.). Билетите ще струват по 35 лв. (45 лв. в деня на концерта). Поводът за фестивала са двадесетте години, които са изминали от основаването на лейбъла. "Очаквайте множество изненади и подаръци от Nuclear Blast по време на концерта!", обещават организаторите от "Tangra Mega Rock". Съорганизатор е Музикална компания "Wizard", която е официален представител на немския екстремен лейбъл за България. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Че може би и аз...
![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd May 2025 - 02:33 PM |