![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 30-October 04 Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A Потребител N: 648 ![]() |
Аз лично не съм голям фен на Mayhem, повече се кефя на Burzum, но новите му неща са много, много... депресиращи и ги отбягвам. Mayhem също ме кефят донякъде. Слушал съм им концерт от '86, но след това те си издават едни и същи песни. Малко са новите.
Лично аз съм за старите неща на Burzum ![]() -------------------- Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death! Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten! www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Точно в Скандинавия, където, ако пръднеш накриво те арестуват, надали хората приемат блека насериозно. А и не трябва. Той е изкуство по дяволите. Кога ще го разберете? Да изкараш една мацка на сцената (примерно) и да я облееш с червена боя е театро, не извергщина. Да си сложиш шипове на ръцете коите бодат чак публиката също е театро. Ако разбирате това, спорът става БЕЗСМИСЛЕН. Човече, тия хора са горели църкви ебаси... Кво театро?! Театро са групите след тях, които си мислят, че слагането на шипове с дължина няколко метра и врещене на малоумни сатанински лирики като тези на Deicide е "трю"... Специално ранните Mayhem НЕ СА "театро"... Burzum естествено, а т.н. вражда си е била между Варг и Ойстин, а не между двете групи и в крайна сметка Ойстин си е получил това което търси, не случайно повечето от членовете на Mayhem тогава, са се радвали че са се отървали от него. МОЛЯ?! Всички блек групи от това време казват, че Euronymous е бил страхотен човек! Тва пък за членовете на Мейхъм къде го чете?!?!?! ![]() Гласувах за Mayhem! Първо: едни от създателите на норвежкия блек... Pure Fucking Armageddon, anyone?! Второ: колкото и да експериментират, те си остават метъл, за разлика от онзи дебил Варг, който като разбра, че за убийство вкарват в затвора, съвсем изперка (не че не си беше тъп и ненормален преди, но...) и взе да прави свръх-идейни пиески, в които 10 минути се повтарят 3 ноти на малка йоничка... Баси! А и Варг е нацистка, не, ПО-ЛОШО - нео-нацистка свиня! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 108 Регистриран: 30-April 03 Град: Ямбол Потребител N: 88 ![]() |
Смешен си, приличаш на разстроена бабка бесепарка, която се пени и се заканва с бастуна за щяло и нещяло.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st May 2025 - 11:08 AM |